Comunitat Valenciana

Exdirector de Crespo Gomar diu que "tot el que es facturava era al client que encarregava el treball"

  • Vicent Benlloch ha indicat no recordar "que es fera un tracte especialment favorable per al PSPV".
  • L'empleat ha participat aquest dimecres en la comissió d'investigació en Les Corts.
Façana de Les Corts valencianes
Façana de Les Corts valencianes
Europa Press - Archivo
Façana de Les Corts valencianes

L'empleat de Crespo Gomar Vicente Benlloch, qui va estar en l'empresa de l'any 2000 a 2007 i que en la seua última etapa va ser director general, ha assegurat aquest dimecres que ell no té coneixement que es facturara "cap quantitat a cap client que no corresponga" i que ell sàpia "no s'ha facturat res per coses que no es feren". "Tot el que es facturava, es facturava al client que encarregava el treball", ha reiterat.

Així ho ha assegurat durant la seua compareixença en la comissió d'investigació en Les Corts sobre el finançament electoral del PSPV i Bloc entre 2007 i 2008, en la qual se li ha preguntat per les seues funcions en l'empresa i per la possibilitat que les despeses que Crespo Gomar facturava a aquests partits pogueren haver sigut abonades per empreses.

Benlloch ha advertit que va deixar l'empresa al setembre de 2007 i hi ha temes que, pel temps transcorregut, no recorda. Ha explicat que era el director general en el seu últim període en l'agència de comunicació i per damunt d'ell estaven els gerents, Alberto Gomar i Pepe Crespo, que eren "els qui tenien l'última paraula" perquè al final ell "no deixava de ser un empleat".

Les seues funcions eren, segons ha dit, de gestió interna de l'empresa però no estava "en el tracte directe" amb els clients, com tampoc en les factures, ja que ell s'encarregava dels "grans números" de l'empresa. Ha indicat, després que l'exempleada Lucía Pascual assenyalara en aquesta mateixa comissió que ell portava la facturació, que entre la feina de casa estava la gestió de la facturació.

Ha assegurat no recordar quins executius de comptes portaven les de PSPV o Bloc, però ha restat valor a la importància d'aquests clients: "No és que foren clients especialment rellevants. Treballàvem per a PP, PSPV i Bloc, eren un client més dins de l'activitat normal de Crespo Gomar, les campanyes polítiques eren puntuals i no recorde que es prestara un especial interés". "Ja existia abans, era rendible molt abans que es començara a treballar en política, va ser una conseqüència, no la raó", ha insistit.

També ha indicat no recordar "que es fera un tracte especialment favorable per al PSPV", perquè també es va treballar amb el PP i el treball era "de molt nivell" sempre amb tots els clients de Crespo Gomar: "Intentem tractar tothom bé siga partit polític o empresa perquè intentem viure d'açò".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento