Puig diu que no s'ha plantejat una integració amb EU, encara que veu "important" no perdre vots progressistes al maig

  • El president de la Generalitat i secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha assegurat que el partit "encara està lluny" d'abordar la conformació de les llistes electorals i, per açò, ha assenyalat que "en principi" no està previst proposar Esquerra Unida (EUPV) la seua integració a nivell autonòmic en les candidatures socialistes. No obstant açò sí ha reconegut que seria "important" que no es perderen "vots progressistes" en les eleccions del maig vinent.
Ximo Puig
Ximo Puig
GVA

Puig s'ha pronunciat així a preguntes dels mitjans a Alacant sobre la proposta de la candidata del PSPV en la ciutat de València, Sandra Gómez, qui ha plantejat eixa possibilitat a EUPV a nivell municipal si no s'aconsegueix un acord amb Podem.

Sobre aquest tema, el líder dels socialistes valencians ha afirmat: "Crec que en aquests moments cada partit polític ha de tractar de presentar el projecte més nítid i clar, i il·lusionant, per al conjunt de la ciutadania". "Ara bé, és important que no es perden vots progressistes en aquestes eleccions", ha matisat.

Amb tot, qüestionat sobre la possibilitat de portar a les autonòmiques una proposta semblant, Puig ha raonat: "No està plantejat en aquests termes, al principi no". "Tampoc cal avançar el procés perquè nosaltres estem lluny de la pròpia conformació de les llistes", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento