La Generalitat continua amb la ronda de contactes en la regulació de taxis i VTC "amb la màxima participació de tots"

  • La Generalitat Valenciana continua amb la ronda de contactes per a presentar el nou decret de regulació del sector del taxi i els vehicles de lloguer amb conductor (VTC) a la Comunitat Valenciana "amb la màxima participació de tots els implicats des del primer moment".
Taxi
Taxi
ARCHIVO

Després de presentar a les dos parts les línies generals de la norma, com la precontratación mínima de 15 minuts per a VTC i no permetre la captació lliure de clients ni la geolocalització, el director general de Transport, Carlos Domingo, traslladarà hui la posició del Consell als sindicats majoritaris i a les associacions de consumidors, i la pròxima jornada ho farà a la Confederació Empresarial Valenciana (CEV).

Des de la Conselleria de Vertebració del Territori subratllen així que "la Generalitat, des del primer moment, ha volgut afrontar aquest decret-llei des de la màxima participació amb tots els implicats", per la qual cosa va obrir una consulta pública prèvia perquè el sector traslladara les seues propostes, que van ser analitzades pel departament.

Una vegada finalitze el procés, el Govern valencià redactarà l'esborrany de decret i l'enviarà a les associacions que van participar en la presentació de propostes. Posteriorment, traslladarà el decret a l'advocacia perquè redacte l'informe corresponent i, finalment, serà aprovat pel ple del Consell.

La Confederació del Taxi de la Comunitat Valenciana ha acusat la Conselleria de traslladar a alguns ajuntaments del problema del sector i la regulació dels VTC, "deixant uns altres sense solució", encara que han decidit mantindre el diàleg amb l'administració per a buscar una solució.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento