Comunitat Valenciana

Cs demanarà que Les Corts Valencianes reproven Sánchez per voler "un mediador internacional entre espanyols"

  • El diputat nacional de Ciutadans (Cs) per València Toni Cantó ha anunciat que la seua formació registrarà a Les Corts Valencianes una iniciativa "demanant que es reprove absolutament l'actuació" del president del Govern, Pedro Sánchez, "que pretén que existisca un mediador internacional entre espanyols".
Toni Cantó, en declaracions als mitjans
Toni Cantó, en declaracions als mitjans
CIUDADANOS
Toni Cantó, en declaracions als mitjans

Així ho ha manifestat en declaracions als mitjans al costat de la portaveu d'Educació de Cs en el parlament valencià, Mercedes Ventura, enfront de la Conselleria d'Educació. Ahir dimarts, la vicepresidenta del Govern, Carmen Calvo, va acceptar la figura d'un relator en la mesa de partits que l'Executiu i la Generalitat catalana intenten impulsar sobre la situació a Catalunya, però va rebutjar que aquesta persona puga considerar-se un mediador. A més, hui ha avançat que el relator ha de ser de nacionalitat espanyola, i preferiblement un home o dona catalana.

Per la seua banda, Cantó ha asseverat: "Registrarem a Les Corts una iniciativa demanant que es reprove absolutament l'actuació del senyor Sánchez que pretén que existisca un mediador internacional entre espanyols".

En la mateixa línia, ha considerat que aquesta decisió del president del Govern és un "absolut disbarat i una mostra més de com el senyor Sánchez s'agenolla davant els secessionistes catalans i fins i tot davant aquells que estan a la presó i s'han saltat la llei".

"A mi, com a espanyol, m'avergonyeix tindre un president així i el que espere és que una vegada més, se'n van acumulant raons, el senyor Sánchez convoque eleccions i, si no, que apliquem el 155 ja", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento