Immobilitzen un autobús escolar a Elda en donar positiu en drogues el conductor

  • La Policia Local de la localitat alacantina d'Elda ha immobilitzat hui un autobús de transport escolar després que el conductor haja donat positiu en drogues per THC (cànnabis).
Un agent inspecciona un autobús escolar a Elda
Un agent inspecciona un autobús escolar a Elda
Ayto Elda

El bus procedia de Villena i abans d'arribar a Elda també havia arreplegat alumnes de la veïna localitat alacantina de Sax, informa l'Ajuntament d'Elda en un comunicat.

Els agents han denunciat el conductor per estar al volant amb presència de drogues en l'organisme, mentre que el vehicle ha quedat immobilitzat fins que un altre conductor, una vegada sotmés a les mateixes proves, ha pogut fer-se càrrec. La Policia Local continuarà durant tota la setmana amb les inspeccions i controls dels vehicles i conductors de transport escolar.

Aquesta primera prova és indiciaria, ja que per a ratificar el resultat cal prendre una mostra de saliva i analitzar-la en un laboratori homologat.

La remissió de la mostra al laboratori es realitzarà en els pròxims dies, per la qual cosa el resultat no es coneixerà fins a dins de dos setmanes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento