Comunitat Valenciana

Puig demana a diputats valencians al Congrés que "voten per l'interés general" de la Comunitat i recolzen els PGE

  • El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha fet una crida als parlamentaris valencians al Congrés dels Diputats perquè "voten en funció de l'interés general dels valencians més enllà de la qüestió ideològica" i recolzen els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) del 2019 que inclouen "una important dotació de més de 1.000 milions d'euros per a la Comunitat".
Ximo Puig
Ximo Puig
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES - Archivo
Ximo Puig

Puig s'ha pronunciat així davant els mitjans de comunicació, en ser preguntat per si al Consell li "preocupa" l'esmena a la totalitat que presentarà ERC contra els comptes del Govern.

El cap del Consell ha afirmat que "hi ha preocupació" perquè, al seu parer, es tracta d'uns pressupostos que "milloren la vida dels ciutadans en general i dels valencians específicament" i, per tant, ha manifestat que és "un motiu de preocupació que s'anuncien esmenes a la totalitat".

Per açò, s'ha dirigit als diputats valencians "de tots els partits" al Congrés per a demanar-los que "posen per damunt de tot l'interés general dels valencians". Al seu juí, els parlamentaris de la Comunitat han d'"intentar posar per damunt l'interés general dels valencians més enllà de la qüestió ideològica", perquè "després ja votaran a qui corresponga".

Per al president, "a hores d'ara és millor per als valencians que isquen aquests pressupostos que porten una important dotació de més de 1.000 milions d'euros per a la Comunitat" al fet que es mantinguen els anteriors del PP, que eren "sensiblement inferiors amb 450 milions menys".

Per tant, ha insistit que per als valencians és "molt important" que els PGE s'aproven. "Cadascun pot fer el que vullga des de la seua llibertat, però jo, per descomptat, vull fer una crida als diputats valencians perquè voten en funció de l'interés general dels valencians", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento