Talls de trànsit i menys transport públic per la Marató de diumenge

9.000 atletes correran la cursa de 42 km, que passarà per les zones més conegudes. S’aconsella moure’s en metro i no amb el cotxe.
Circular pels principals carrers de Barcelona diumenge al matí serà més complicat del normal. La Guàrdia Urbana tallarà desenes de carrers per la Marató, que es correrà durant tot el matí. L’afectació al trànsit començarà a les 8.30 h i s’allargarà fins a les 15 h.
Seran 9.000 els atletes que en prendran part, una xifra que convertirà la cursa en la més multitudinària en la seva història.

Aquest matí es donaran a conèixer els darrers detalls d’aquesta prova reina de l’atletisme,  amb un recorregut de 42 quilòmetres i amb la presència d’esportistes de talla internacional.

Pels carrers més turístics

La prova començarà a les 8.30 h a la plaça d’Espanya i passarà per Sants, el Camp Nou, la Diagonal, la Gran Via, el passeig de Gràcia, el passeig de Sant Joan, la Sagrada Família, l’avinguda Meridiana, la torre Agbar, el Fòrum, el Port Olímpic, l’Arc de Triomf, la plaça de Catalunya, les Rambles i l’avinguda del Paral·lel. Conclourà la competició a la plaça d’Espanya.

L’Ajuntament de Barcelona va recomanar ahir als ciutadans que utilitzin el transport públic, tot i que hi haurà afectacions al bus, producte de la cursa.

El metro circularà amb la freqüència pròpia d’un diumenge. En canvi, per anar en autobusos, el tramvia del Baix Llobregat o el Tram Besòs s’aconsella informar-se abans en les parades o per Internet. Transports Metropolitans de Barcelona considera que  usar el suburbà serà el mitjà més fiable. Si es va amb cotxe, les afectacions aniran variant.

Cues a la Ronda per un xoc múltiple

Un xoc a les 7.45 hores entre un camió i cinc turismes a la Ronda de Dalt de Barcelona va obligar a tallar dos carrils, segons va informar la Guàrdia Urbana. L’accident va tenir lloc entre l’entrada 2 i la sortida 1 de la via, en sentit Nus de la Trinitat. Com a conseqüència, es van tancar totes les entrades a la Ronda entre la segona i la setena. Diverses persones van quedar ferides greus. A la mateixa B-20 també es va haver de tallar un altre carril per l’avaria d’un vehicle.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento