El regidor de Turisme no vol el vaixell hotel del Fòrum que promou Clos

Ja hi ha prou places. El segon tinent d’alcalde i regidor de Turisme, Jordi Portabella, va criticar ahir l’anunci de l’Ajuntament de Barcelona de permetre la instal·lació d’un vaixell hotel de luxe davant del nou Port de Sant Adrià, a la zona del Fòrum de les Cultures.
El regidor va assegurar que «no fan falta gaires més hotels dels que estan en construcció» i va criticar que «aquest tipus d’hotel aporta menys que els existents».
 
Portabella va recordar que, actualment, hi ha 212 hotels a la ciutat que sumen més de 45.000 llits, als quals cal afegir els que estan en construcció, que, segons el regidor, ja cobriran «la demanda turística». El Gremi d’Hotelers, consultat per 20 minutos, va preferir no dir res sobre la polèmica. El grup del PP va criticar l’«obsessió» de l’alcalde, Joan Clos, per omplir el Fòrum. 
 
L’Ajuntament va obrir dimecres el concurs perquè les empreses interessades presentin els seus projectes. La decisió de quin és el més adient estarà en mans de l’empresa municipal Barcelona d’Infraestructures Municipals SA.
Mostrar comentarios

Códigos Descuento