Comunitat Valenciana

Orobianco Ristorante de Calp (Alacant), el "més romàntic d'Espanya", segons TripAdvisor

  • El restaurant "més romàntic d'Espanya", segons el criteri dels usuaris de la web de viatges TripAdvisor, es troba a la Comunitat Valenciana. Es tracta, en concret, d'Orobianco, situat a la localitat alacantina de Calp.
El restaurant Orobianco, de Calp, el més romàntic d'Espanya, segons Tripadviso
El restaurant Orobianco, de Calp, el més romàntic d'Espanya, segons Tripadviso
OROBIANCO
El restaurant Orobianco, de Calp, el més romàntic d'Espanya, segons Tripadviso

El llistat es basa "en milions de comentaris i opinions dels comensals de TripAdvisor, tenint en compte qualitat, la quantitat i la frescor de les opinions combinades amb la descripció del lloc com a romàntic".

La Comunitat Valenciana, regió guanyadora gràcies a Orobianco Ristorante, Catalunya, Andalusia, Cantàbria, Madrid i Astúries estan representades en aquesta classificació.

El 'Top 10' de Restaurants Romàntics d'Espanya en 2019 està encapçalat per Orobianco Ristorante, de Calp, un restaurant italià de qualitat que recentment acaba de rebre la seua primera estrela Michelin. "Una raó de pes per a acostar-se a degustar algun dels seus menús i convertir un sopar en una vetlada inoblidable", destaquen des de la web especialitzada.

Li segueixen, per aquest ordre, el Restaurante Universo Santi, Jerez de la Frontera (Andalusia); La Boscana, Bellvís, Lleida (Catalunya); Deliranto, Salou, Tarragona (Catalunya); Restaurante L'O, Bages, Barcelona (Catalunya); Cenador De Amos, Villaverde de Pontones (Cantàbria); Restaurante Las Carboneras de Lu, Madrid; Coque, Madrid; El Corral del Indianu, Arriondas (Astúries) i Ca l'Enric, La Vall de Bianya, Girona (Catalunya).

Segons dades aportades per la plataforma de reserves El Tenedor, el 70% de les reserves realitzades per a Sant Valentí en 2018 es van concentrar en els tres dies anteriors, agrupant-se el 33% en els dos dies previs i el 34% en el mateix dia 14 de febrer.

El tiquet mitjà va ser d'uns 35-40 euros i el tipus de restaurant més reservat va ser la categoria de Restaurants Especials (grans xefs, amb vista, originals, etc.). Com a tipus de cuina, destacaria la restauració japonesa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento