Comunitat Valenciana

González Pons estudia denunciar El Bigotes per fer afirmacions "totalment falses i difamatòries"

  • L'exconseller del Govern valencià i portaveu del PP en el Parlament Europeu, Esteban González Pons, ha anunciat en un comunicat que estudia denunciar qui fóra gerent d'Orange Market, Álvaro Pérez 'El Bigotes', en haver-li implicat en relació al finançament del PPCV i les adjudicacions a empreses per a la construcció del circuit de la Fórmula 1 a València.
Esteban González Pons en imatge d'arxiu
Esteban González Pons en imatge d'arxiu
EUROPA PRESS - Archivo
Esteban González Pons en imatge d'arxiu

González Pons, que assegura haver tingut coneixement pels mitjans de comunicació de la carta remesa per Pérez al Jutjat d'Instrucció número 17 de València, acusa El Bigotes de realitzar afirmacions "totalment falses i difamatòries" per la qual cosa anuncia que es reserva les accions judicials que li corresponguen en Dret.

Ha subratllat que, d'haver tingut coneixement d'algun fet delictiu, "ho hauria posat en coneixement de la Justícia" i ha afegit que la participació que li atribueix el responsable d'Orange Market en la contractació del circuit urbà de la Fórmula 1 a València és "falsa", perquè en eixe moment ell ja no era membre del Govern valencià. De fet, puntualitza que fa 12 anys que va deixar la Generalitat Valenciana.

A més, ha recalcat que "mai" ha exercit un càrrec executiu en el PPCV i, en conseqüència, no s'ocupava del seu finançament". González Pons ha assenyalat que eixes afirmacions de Pérez ja les va realitzar "fa dos mesos" davant el jutjat de València i es van considerar "inadmissibles".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento