Comunitat Valenciana

Detinguda pel robatori de 40.000 euros en joies, un portàtil i un mòbil de la casa on netejava

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant una dona acusada de sostraure presumptament prop de 40.000 euros en joies, un ordinador portàtil i un telèfon mòbil d'alta gamma del domicili on treballava com a empleada de la llar.
Cotxe de Policia Nacional en imatge d'arxiu
Cotxe de Policia Nacional en imatge d'arxiu
CNP - Archivo

En la investigació, els agents van descobrir que la presumpta autora va vendre 10 lots de joies a un establiment de compra venda d'or de la ciutat d'Alacant.

Els fets van tindre lloc a primers de l'any 2017 quan la víctima va contractar una dona per a realitzar tasques de neteja al seu domicili. La presumpta autora es va guanyar la confiança de la propietària i va exercir la seua tasca durant any i mig, temps en què en la majoria de les ocasions la propietària de la vivenda no es trobava a casa.

A primers d'agost, la víctima va trobar a faltar un ordinador portàtil valorat en 2.800 euros i un mòbil d'alta gamma valorat en 1.000 euros, que sempre guardava al mateix lloc de la vivenda. Davant la sospita que pogueren faltar-li més efectes personals, es va dirigir a una habitació de la vivenda on guardava les joies, i ací va descobrir que faltaven prop de 40.000 euros en joies.

Després d'analitzar la informació i el manifestat per la víctima, els agents van realitzar diverses gestions en establiments de compravenda d'or de la ciutat d'Alacant, i van localitzar la persona que tenia contractada la víctima havia venut en un d'ells 10 lots de les joies sostretes, valorades en més de 2.400 euros.

Els investigadors van establir un dispositiu que va permetre la localització i detenció de l'empleada de la llar, acusada de ser la presumpta autora de la sostració dels efectes.

La detinguda, de 26 anys, va ser posada en llibertat després de prestar declaració als agents el dia 25 de gener. La investigació ha sigut duta a terme per agents de la Comissaria de Districte Nord de la Policia Nacional d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento