Comunitat Valenciana

Grupo Saona obri el seu quart restaurant a Madrid i llança el servici a domicili

  • La cadena valenciana de restauració Grupo Saona continua la seua expansió en el mercat madrileny i ha obert recentment Tagomago, el seu quart restaurant a la capital, situat al barri de Salamanca, al carrer Salustiano Olózaga 12. Amb aquest, ja són catorze els locals que la firma disposa a Espanya en només cinc anys.
Restaurant Tagomago a Madrid
Restaurant Tagomago a Madrid
GRUPO SAONA
Restaurant Tagomago a Madrid

A més, el grup llança un servici d'entrega a domicili a València i Madrid de la mà de Deliveroo i Uber Eats amb el lema 'Assaboreix el Mediterrani ara a casa", segons ha destacat la firma valenciana en un comunicat.

Després de l'"èxit" dels seus restaurants Saona, ara l'empresa aposta per obrir un concepte diferent a la capital. "Amb l'obertura de Tagomago volem ampliar la nostra oferta gastronòmica i seguir creixent a Madrid", ha afirmat el fundador del Grupo Saona, Gonzalo Calvo.

El nou local disposa d'una superfície de 211 metres quadrats i té una capacitat per a 85 comensals. El disseny, a càrrec de l'estudi d'interiorisme de Sandra Tarruella, seguirà la línia mediterrània que ha inspirat Grupo Saona des dels seus inicis.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento