Comunitat Valenciana

Investiguen si una anciana va incendiar una residència i es va suïcidar després de precipitar-se d'una huitena planta

  • Agents de la Policia Nacional investiguen si una dona de 83 anys es va suïcidar després de calar foc a la seua habituació en un centre de majors d'Alacant i precipitar-se per una finestra de la huitena planta de l'edifici cap a les 22.35 hores d'ahir diumenge, segons han informat fonts de la Comissaria provincial.
Agents de policia enfront de la Comissaria
Agents de policia enfront de la Comissaria
CNP - Archivo
Agents de policia enfront de la Comissaria

Els agents van rebre una telefonada d'un vianant en la qual alertava que havia vist un cos precipitar-se des de l'octava planta d'un centre de majors situat al carrer Cronista Martínez Morella d'Alacant.

Paral·lelament, es va rebre una altra telefonada en què s'informava que hi havia un incendi originat en una habitació de l'octava planta. Els agents van ajudar a desallotjar els residents i van comprovar que faltava la usuària de l'habitació incendiada.

A més, van comprovar que al passadís hi havia una cadira i una finestra oberta. Els agents van localitzar el cos sense vida de l'anciana a la teulada d'una planta baixa annexa.

Efectius de la Policia Judicial han fet hui una inspecció ocular de l'habituació per a certificar si el foc ha sigut provocat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento