Comunitat Valenciana

Bonig assenyala que la gestió d'Oltra dels centres de menors és "de manual d'improvisació" pel seu "sectarisme"

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha lamentat aquest divendres que la gestió de la vicepresidenta i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra, dels centres de menors ha sigut "de manual de la improvisació", però "al final la realitat s'imposa davant de tanta ideologia i sectarisme" i "ara sol·licita la col·laboració públic-privada".
Bonig atén als mitjans en imatge d'arxiu
Bonig atén als mitjans en imatge d'arxiu
PPCV - Archivo
Bonig atén als mitjans en imatge d'arxiu

Bonig, després de reunir-se amb la diputada en l'Assemblea Nacional de Veneçuela Dinorah Figuera, s'ha referit així a l'anunci que el centre de menors de Buñol deixarà de ser un centre de recepció i tornarà a ser d'acolliment i sobre aquest tema ha apuntat que en aquest cas l'actuació d'Oltra i del Consell ha sigut de "manual" de "la improvisació en un tema tan fonamental".

Al respecte, ha recordat que quan va tancar Monteolivete "no tenia gens absolutament previst, després va ocasionar un problema a l'Eliana, va tornar a crear un incendi a Llíria, ho va ocasionar a Buñol, va haver d'intervenir el Síndic de Greuges i criticar les conductes, els abusos i l'amuntegament de menors per a al final reconéixer que el centre de Buñol havia de ser el que sempre va ser, un centre d'acolliment i no de recepció".

En aquesta línia, ha criticat que "ara ho intente en un altre lloc" i mentrestant "ja han passat quatre anys sense cap tipus de planificació" perquè la planificació "suposa treballar" i "si d'alguna cosa manca el govern de Puig i Oltra és de falta de gestió, però especialment en aquest tema".

No obstant açò, ha apuntat que "ara sol·licite la col·laboració públic-privada" és el que "sempre" ha reclamat el PP i el que "es fa en les democràcies modernes i en els països avançats" i perquè aquest model "no és el dimoni sinó una forma de col·laboració legal i de resoldre els problemes". "M'alegre que veja la llum al final del túnel", ha assenyalat.

"Si Oltra, en lloc de la imposició i el sectarisme ideològic haguera estat més pendent dels problemes dels valencians hui ja tindríem algun centre de menors construït i així tenim un problema en la gestió i al final del camí la solució és la col·laboració públic-privada", ha postil·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento