Comunitat Valenciana

Grup Lateral obri el seu primer restaurant a València en la Plaça del Patriarca

  • El Grup Lateral ha obert el seu primer restaurant a València en el número 6 de la icònica Plaça del Col·legi del Patriarca. Es tracta, així mateix, del primer local que el grup inaugura a la Comunitat Valenciana en el marc del seu pla d'expansió nacional durant 2019.
Restaurant Lateral València
Restaurant Lateral València
LATERAL
Restaurant Lateral València

A més dels seus característics plats, basats en una extensa i variada carta de pinxos i racions, la carta en Lateral Patriarca inclou tres plats exclusius dins de les seues Experiències Lateral: All i pebre d'anguila, Ensalada de taronja amb lluç fumat i Wrap de porquet amb salsa de cogombre i iogurt, segons informen en un comunicat.

El local, que manté un acurat disseny carregat d'influència de la costa i amb un especial detall per l'artesania i la ceràmica de la zona firmat per Alba Hurlé i Alicia Martín (Cousi Interiorisme), es divideix en dos espais diferenciats integrats per una zona de pas en la qual es fusionen diferents elements naturals amb materials de primera qualitat.

La primera zona és d'estètica més informal i fresca on la llum es reflecteix en els tons predominants blaus i blancs i s'integra al costat d'elements ceràmics que assemblen formes marines.

En la segona zona, amb una decoració més sofisticada, es fusionen detalls de decoració com els llums ceràmics i elements naturals, que, units a formes orgàniques recreades en les bancades, actuen com a element de separació entre espais. L'establiment compta també amb dos àmplies terrasses exteriors.

EXPOSICIÓ

Com a part del projecte Arte Lateral, el restaurant exposa el treball de l'artista Eduardo Nave, i la seua obra 'Campos de Arroz', una sèrie de fotografies inspirades en l'arròs que irromp en la vida de les persones on es conrea, en la societat, cultura, política, negoci, la bellesa del paisatge i la gent en les seues comunitats.

Aquesta exposició forma part del projecte Arte Lateral, amb el qual el grup de restauració recolza a artistes contemporanis emergents des de l'any 2013, en un programa d'exposicions quadrimestrals, acostant d'aquesta manera l'art a tots els clients, i convertint-se així en una alternativa al circuit artístic i cultural habitual.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento