Comunitat Valenciana

Bonig titla d'"irrisori" el túnel submarí entre València i Sagunt i ho compara amb prometre "viatges a la Lluna"

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha titlat de "projecte irrisori" el túnel submarí entre el port de València i el de Sagunt, anunciat pel president de la Generalitat, el socialista Ximo Puig. Sobre el projecte en si, ha afirmat, com a exconsellera d'Infraestructures: "No puc més que riure'm". A més, ha demanat, a quatre mesos de les eleccions, que es prometen coses que es puguen "complir" i no "viatges a la Lluna".
Port Sagunt
Port Sagunt
PUERTO SAGUNTO - Archivo
Port Sagunt

Així ho ha afirmat després de l'anunci del president de la Generalitat, Ximo Puig, i el president de l'Autoritat Portuària de València (APV), Aurelio Martínez, d'invertir 2.000 milions d'euros en l'ampliació i l'accés nord del port.

Bonig ha assegurat que va ser un projecte "totalment rebutjat" pels tècnics de la Conselleria i del Ministeri de Foment "pel seu impacte ambiental, per les seues greus repercussions; riguen-se dels impactes en l'horta valenciana al costat d'aquests impactes, i pel seu altíssim cost econòmic".

A preguntes dels periodistes a Alacant, on ha visitat el Col·legi de Metges, la líder del PPCV ha sostingut que "és mentida que el seu cost siga de 400 milions" i ha afirmat que els enginyers de Camins "parlaven d'aproximadament uns 1.000 milions sobre el projecte".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento