Comunitat Valenciana

Una 'startup' valenciana llança dues cremes untables a base de xufa

  • Poden consumir-se untades en aliments i en altres aplicacions culinàries.
  • Són aptes per a vegans i no tenen lactosa, oli de palma, aromes artificials ni conservants.
Crema untable de chufa.
Crema untable de chufa.
D.O CHUFA DE VALÈNCIA
Crema untable de chufa.

La 'startup' valenciana Tx Lab ha llançat, sota la marca Tiggy, dues cremes a base de xufa de València: una de xufa i cacau i l'altra amb garrofa que, a més de poder consumir-se untades en aliments, també tenen aplicacions culinàries com a galetes, farciments de pastissos o brownies.

L'empresa, que va nàixer amb l'objectiu d'investigar i reinventar noves formes d'utilització del producte estrela de l'horta valenciana, ha destacat que es tracta de productes aptes per a vegans, sense lactosa ni oli de palma ni aromes artificials ni conservants.

"Les característiques de la xufa són úniques i les seues aplicacions estan encara per explorar i amb Tiggy, aportem una nova forma de consumir el superfood més trendy del moment", ha assenyalat en un comunicat el co-Fundador de l'empresa, Basc Acúrsio, qui ha detallat que el procés de creació dels productes va tindre sempre en el centre "la utilització de productes de proximitat i l'ús d'envasos reciclables per a col·laborar en la sostenibilitat econòmica i ambiental de l'entorn".

Segons destaca, l'acceptació del producte en els panells de tast és excel·lent, destacant, en el cas de la crema Tiggy Xufa&Cacau un sabor a xufa i cacau amb un final a fusta i fruita seca, mentre que la crema Tiggy Xufa&Carob el sabor a xufa i garrofa es mescla amb notes de regalíssia i café.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento