Comunitat Valenciana

La ministra d'Indústria inaugurarà Cevisama amb 793 firmes, un 10% més, i les últimes propostes en ceràmica

  • La ministra d'Indústria, Reyes Maroto, inaugurarà la pròxima edició de Cevisama, que tindrà lloc del 28 de gener a l'1 de febrer a Fira València, en la qual 793 firmes exhibiran la seua oferta, un 10 per cent més que el 2017.
PESENTACIÓ DE CEVISAMA
PESENTACIÓ DE CEVISAMA
EUROPA PRESS
PESENTACIÓ DE CEVISAMA

Així ho ha anunciat el president de Cevisama, Manuel Rubert, qui ha explicat que, amb motiu de la presència de la ministra, la inauguració de la fira es retarda fins a les 11.30 hores. El sector tindrà l'oportunitat de reivindicar davant Maroto alguns dels problemes del sector, com el dúmping, l'energia, el Brexit o la competència amb el vinil.

El saló internacional que reunirà les últimes propostes de la indústria ceràmica i els seus sectors afins, l'equipament de bany i la pedra natural ha tornat a créixer en oferta expositiva, que ocuparà una superfície superior a 120.000 metres quadrats.

Dels 793 expositors amb què comptarà Cevisama, 542 són firmes espanyoles i 251 són marques estrangeres d'un total de 36 països, sobretot del mercat europeu i majoritàriament espanyoles i italianes, segons ha assenyalat la directora de la fira, Carmen Álvarez.

Així, el nombre de marques expositores d'altres països ha crescut un 20 per cent i cada vegada se sumen a la indústria espanyola que exposa en Cevisama més empreses de països com ara Itàlia, Portugal, Polònia, Turquia o Alemanya.

El president del certamen ha mostrat la seua satisfacció pels resultats que ha registrat Cevisama en els últims anys i ha assegurat que la fira "s'està enfortint i és molt referent en el món de la ceràmica".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento