Comunitat Valenciana

Un home amaga tres quilos de marihuana a casa de la seua mare després d'una agressió mútua amb la seua parella a Alacant

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant un jove de 28 anys com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues i han intervingut més de tres quilos de marihuana que aquest havia ocultat en el domicili de la seua mare després d'un episodi d'agressió mútua amb la seua parella. Com a resultat de l'operació, els agents van detindre també la parella i la mare del jove.
Nota De Premsa: 'La Policia Nacional Deté A Tres Persones I Intervé Tres K
Nota De Premsa: 'La Policia Nacional Deté A Tres Persones I Intervé Tres K
POLICÍA NACIONAL
Nota De Premsa: 'La Policia Nacional Deté A Tres Persones I Intervé Tres K

Segons ha informat la Policia, els fets van tindre lloc en el domicili familiar del detingut i la seua parella, després d'una discussió entre tots dos que va acabar en una agressió mútua. El detingut va fugir de la vivenda i es va refugiar a casa de la seua mare, que vivia en el pis superior, mentre que la seua companya va eixir al carrer i va cridar la Policia, i es va quedar esperant en el portal que arribaren els agents.

Ràpidament van acudir diverses patrulles de la Policia Nacional pertanyents al Grup d'Atenció al Ciutadà de la Comissaria Nord. Després de la intervenció policial, els membres de la parella que s'acusaven mútuament d'haver-se agredit, van acabar tots dos detinguts, l'home com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere i la dona per un presumpte delicte de violència domèstica.

Mentre la detinguda era conduïda a les dependències de la Comissaria Provincial d'Alacant, va comunicar als agents que la seua parella presumptament es dedicava al tràfic de drogues i que ocultava en el seu domicili una important quantitat de substància estupefaent. D'igual manera els va dir als policies que en fugir del domicili s'havia portat la droga i l'havia ocultat en la casa de la seua mare, que vivia en el pis superior al seu.

Aquest fet va ser comunicat al Grup I d'Investigació de la Comissaria Nord els agents de la qual van establir un dispositiu entorn del domicili assenyalat per la detinguda amb la finalitat de comprovar la veracitat de les seues afirmacions i evitar la desaparició de la droga.

Després de diverses hores el dispositiu va culminar amb el registre de la vivenda en el qual els policies van intervenir tres borses amb més de tres quilos de marihuana, que es trobaven tancades al buit amb la finalitat de dissimular l'olor de la substància. Igualment, els agents van arrestar la mare del detingut per un presumpte delicte de trànsit de drogues en haver ocultat la substància confiscada.

Posteriorment, les detingudes van ser posades en llibertat després de ser sentides en declaració en Comissaria i citades perquè es personaren en el Jutjat. El detingut, acusat d'un delicte de maltractaments i trànsit de drogues, va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant que va decretar la seua posada en llibertat amb càrrecs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento