Comunitat Valenciana

Un jove resulta ferit per inhalació de fum després d'incendiar-se un matalaf en un domicili de Sedaví

  • Un jove de 26 anys ha resultat ferit aquest divendres per inhalació de fum després de produir-se un incendi en un domicili de Sedaví (València) en cremar un matalaf, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i el Consorci Provincial de Bombers.
Un bomber en les tasques d'extinció de l'incendi de Sedaví
Un bomber en les tasques d'extinció de l'incendi de Sedaví
CONSORCIO PROVINCIAL DE BOMBEROS DE VALENCIA
Un bomber en les tasques d'extinció de l'incendi de Sedaví

El jove ha sigut traslladat a l'hospital Doctor Peset de València per una ambulància de Suport Vital Bàsic, ha precisat el CICU. Per la seua banda, el Consorci Provincial de Bombers ha detallat que l'incendi s'ha registrat sobre les 8.00 hores en una vivenda situada en el primer pis d'un edifici de cinc altures situat en l'avinguda de l'Albufera de Sedaví.

Com a conseqüència de l'incident s'ha cremat completament l'habitació en la qual estava el matalaf i el fum ha afectat tota la casa, habitada per una dona i els seus dos fills.

Tots ells es trobaven fora del domicili a l'arribada dels efectius del Consorci Provincial de Bombers, segons ha indicat aquest organisme, que ha apuntat que en l'extinció de l'incendi han participat agents dels parcs de Catarroja, Silla i Torrent.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento