Comunitat Valenciana

Una nova aplicació mòbil facilita l'accés a l'agenda cultural valenciana

  • L'eina ja es troba disponible per a descarregar en App Store i en Google Play.
  • Progressivament s'aniran incorporant iniciatives de la resta d'administracions públiques i espais privats.
  • "Gràcies a la geolocalització podrem estar al dia de tota l'oferta cultural de manera senzilla i directa”, explica Marzà.
APP AGENDA CULTURAL
APP AGENDA CULTURAL
GVA
APP AGENDA CULTURAL

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha llançat l'aplicació mòbil de l'Agenda Cultural Valenciana amb tota l'oferta cultural de la Generalitat per tot el territori valencià. L'aplicació ja es troba disponible per a descarregar en App Store i en Google Play.

A més de la programació cultural dels espais que depenen de la Generalitat, s'incorporaran progressivament les propostes culturals de la resta d'administracions públiques i dels espais privats valencians.

Per al conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, "aquesta aplicació facilita l'accés a la ciutadania a informació d'espectacles, concerts, exposicions, fires, festivals o produccions". "Gràcies a la geolocalització podrem estar al dia de tota l'oferta cultural de manera senzilla i directa", afig el titular de Cultura en un comunicat.

La primera pantalla de l'aplicació es divideix en cinc botons amb els quals es pot accedir a les principals funcionalitats: 'Ací i ara', 'Quan', 'Què', 'Qui' i 'Busqueu'.

'Ací i ara' permet conéixer a l'instant el que està programat segons la ubicació. Permet mostrar l'oferta cultural a partir d'una direcció concreta i un dia, a partir d'una ubicació GPS o bé per població. La funcionalitat 'Quan' mostra un calendari mensual on estan marcats els diferents esdeveniments culturals.

Temes

La secció 'Què' permet una consulta de l'oferta cultural segons la temàtica: arts escèniques, arts visuals, cinema i audiovisual, ciència, congressos, festivals, música, espectacles, etc.

En la pestanya 'Qui' es pot garbellar segons la institució organitzadora. Actualment podem trobar activitats culturals de la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu, la Ciutat de les Arts i les Ciències, el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, el Institut Valencià de Cultura, el Institut Valencià d'Art Modern, el Museu de Belles arts i el Palau dels Arts.

Finalment, l'aplicació ofereix un cercador on es pot filtrar per categories com a data de realització, tipus d'activitat, entitat, edat recomanada i preu. En cada fitxa d'activitat es pot trobar informació completa, una xicoteta descripció i també es poden comprar entrades.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento