Comunitat Valenciana

Podem i EUPV es donen uns dies en les negociacions per a reflexionar i intentar tancar "com més prompte millor" un acord

  • Podem i EUPV s'han donat "uns dies de descans i reflexió" en les negociacions per a aconseguir una confluència davant les eleccions autonòmiques amb l'objectiu que aquest temps que s'han donat servisca per a estar més a prop d'aconseguir, "com més prompte millor", un pacte.
Rosa Pérez Garijo i Antonio Estañ
Rosa Pérez Garijo i Antonio Estañ
DIPUTACIÓ/CORTS/EUROPA PRESS
Rosa Pérez Garijo i Antonio Estañ

"Crec que que les perspectives són bones perquè les dos organitzacions, malgrat la falta d'avanç en alguns moments, tenim objectius molt clars i estem fent tot el possible per a aconseguir-ho", ha indicat el secretari general de Podem, Antonio Estañ, a Les Corts.

El dirigent de Podem ha explicat que, després de diversos dies intentant arribar a un acord i en els quals va haver-hi "una mica d'avanç", s'ha arribat a un moment "en què no es podia avançar més" i, per açò, les dos formacions han acordat donar-se uns dies per a informar a les organitzacions de com està la situació i, a partir d'ací, "tornar a tractar d'aconseguir aquest acord que per a les formacions és un objectiu", ha dit.

Al seu juí, el "fonamental" és que "ocórrega com més prompte millor" perquè considera que és "positiu" per a les dos formacions, però "especialment per a la societat valenciana". "El que desitgem és poder tancar l'acord per a poder començar a treballar sobre propostes", ha emfatitzat Estañ.

Preguntat per quin és el principal escull per a aconseguir eixe acord, Estañ ha assenyalat que "hi ha diferents fases on pot haver-hi un escull", però resideix en "com plantegem acords que satisfacen les necessitats de les dos formacions que després hauran de ser aprovades per les bases dels dos".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento