Comunitat Valenciana

Puig sobre la inversió estrangera a la Comunitat: "No hi ha tracte de favor a ningú, però tampoc persecució"

  • El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat que la Comunitat Valenciana és una regió "oberta" a la inversió, sempre "amb seguretat jurídica", i ha agregat que "ací no hi ha travesses". "Si es compleix, avant, i si no es compleix, arrere. No hi ha tracte de favor a ningú, però tampoc persecució a ningú, es fan les coses d'una manera absolutament raonable i d'acord amb la legalitat vigent".
Projecte Intu Mediterrani
Projecte Intu Mediterrani
INTU - Archivo
Projecte Intu Mediterrani

Així s'ha pronunciat Puig en la sessió de control al president a Les

Corts, en la qual tant Podem com Ciutadans han al·ludit al macrocentre comercial Intu Mediterrani a Paterna i li han demanat una valoració sobre la gestió d'aquest projecte inversor.

Podem li ha reclamat que es posicione explícitament sobre el model que representa i Cs ha criticat l'actitud respecte a un projecte que generaria milers d'ocupacions, mostrant un cartell en el qual podia llegir-se 'Botànic go home', en al·lusió al tuit del director general de Comerç, Natxo Costa, en el qual va escriure 'Intu go home'.

Puig ha indicat que no coneix eixe projecte igual que no coneix "la immensa majoria de projectes inversors" i ha recalcat que a la Comunitat "hi ha seguretat jurídica i qualsevol projecte que arriba i compleix els paràmetres va avant i si no els compleix s'atura". Aquest Consell "no és dirigista", sinó que se centra a generar un "marc favorable a l'ocupació i la sostenibilitat".

En tot cas, ha assegurat: "No permetrem en cap cas, no en un en concret, ni en aquest ni cap, que afecte la sostenibilitat econòmica, social o ecològica".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento