Ferri també es presentarà a les primàries de Compromís i desitja sort a Morera
Ferri també es presentarà a les primàries de Compromís i desitja sort a Morera CORTS VALENCIANES/I. CABALLER - Archivo

El portaveu de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha assegurat que també es presentarà a les primàries per a anar en la llista de la formació, tot i que encara "no és el moment" d'anunciar com ho farà perquè vol veure primer com serà el reglament, i ha desitjat "la major sort" a Enric Morera, "igual que a la resta de gent que es presenta".

Així s'ha pronunciat Ferri en ser preguntat per l'anunci del president de Les Corts que concorrerà a les primàries -no aspira a ser cap de llista-. Sobre este tema, ha destacat la "sort" que Compromís celebra unes primàries obertes en les quals "tothom es pot presentar i competir per estar en la llista" i ha desitjat "la màxima sort possible a tota eixa gent".

En la coalició, ha dit, "no passa com en altres partits, que ha de vindre un senyor des de Madrid per a anunciar qui van a ser els candidats", i a Morera li desitja "la major sort, igual que a la resta de gent que es presenta a les primàries".

Preguntat sobre si ell es presentarà, ha apuntat que ja ha dit que sí, però ha agregat: "Crec que encara no és el moment d'anunciar com vaig a fer-ho perquè primer he de veure com van a ser eixes primàries i eixe reglament. M'esperaré a que estiga tot clar i, per descomptat, vull continuar formant part d'aquest projecte i ho faré a través de les llistes de Compromís si els ciutadans, simpatitzants i votants així ho desitgen".

Consulta aquí más noticias de València.