Les Arts ha venut més de 26.000 entrades per a aquesta temporada
Les Arts ha venut més de 26.000 entrades per a aquesta temporada LES ARTS

El Palau de Les Arts de València ha venut fins a hui un total de 26.244 entrades per als espectacles i activitats de la temporada 2018-2019, al marge dels abonaments de torn.

En total, sis espectacles han esgotat les localitats de manera anticipada enguany, independentment del 5 per cent de l'aforament que es reserva per a la seua venda el mateix dia de l'espectacle, informa el coliseu.

La llista inclou les produccions operístiques de 'Turandot' i de 'La flauta màgica', el ballet 'El llac dels cignes', a més dels dos concerts que va protagonitzar al desembre Plácido Domingo i el debut del pianista Lang Lang amb l'Orquestra de la Comunitat Valenciana el pròxim 25 de març.

Supera el 90% d'aforament

D'aquesta forma, les principals apostes de l'actual temporada dels Arts han oscil·lat entre el 90,5% d'aforament mitjà de les representacions de 'La flauta màgica' i el cent per cent que va aconseguir el concert de Plácido Domingo amb la soprano Irina Lungu.

El ballet de l'Òpera d'Astanà, 'El llac dels cignes', amb un registre del 99,4%, és la segona activitat amb major afluència, seguit de l'òpera 'Turandot', amb un 99,1% d'assistència, i del concert amb Plácido Domingo en el podi que va obtindre una ocupació del 95,2%.

Els segueix de prop 'Rigoletto', de Verdi, que pràcticament ha esgotat les localitats a quatre mesos de la seua estrena l'11 de maig. El muntatge, amb direcció musical de Roberto Abbado i escènica d'Emilio Sagi, compta amb el llegendari baríton Leo Nucci, en el paper del grotesc bufó, el tenor canari Celso Albelo (Duca di Mantova) i Maria Grazia Schiavo (Gilda) com a principals estreles.

Consulta aquí más noticias de València.