Comunitat Valenciana

Les Arts ha venut més de 26.000 entrades per a aquesta temporada

  • Sis espectacles han esgotat les localitats de manera anticipada enguany.
Representació de 'Rigoletto'
Representació de 'Rigoletto'
LES ARTS
Representació de 'Rigoletto'

El Palau de Les Arts de València ha venut fins a hui un total de 26.244 entrades per als espectacles i activitats de la temporada 2018-2019, al marge dels abonaments de torn.

En total, sis espectacles han esgotat les localitats de manera anticipada enguany, independentment del 5 per cent de l'aforament que es reserva per a la seua venda el mateix dia de l'espectacle, informa el coliseu.

La llista inclou les produccions operístiques de 'Turandot' i de 'La flauta màgica', el ballet 'El llac dels cignes', a més dels dos concerts que va protagonitzar al desembre Plácido Domingo i el debut del pianista Lang Lang amb l'Orquestra de la Comunitat Valenciana el pròxim 25 de març.

Supera el 90% d'aforament

D'aquesta forma, les principals apostes de l'actual temporada dels Arts han oscil·lat entre el 90,5% d'aforament mitjà de les representacions de 'La flauta màgica' i el cent per cent que va aconseguir el concert de Plácido Domingo amb la soprano Irina Lungu.

El ballet de l'Òpera d'Astanà, 'El llac dels cignes', amb un registre del 99,4%, és la segona activitat amb major afluència, seguit de l'òpera 'Turandot', amb un 99,1% d'assistència, i del concert amb Plácido Domingo en el podi que va obtindre una ocupació del 95,2%.

Els segueix de prop 'Rigoletto', de Verdi, que pràcticament ha esgotat les localitats a quatre mesos de la seua estrena l'11 de maig. El muntatge, amb direcció musical de Roberto Abbado i escènica d'Emilio Sagi, compta amb el llegendari baríton Leo Nucci, en el paper del grotesc bufó, el tenor canari Celso Albelo (Duca di Mantova) i Maria Grazia Schiavo (Gilda) com a principals estreles.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento