Comunitat Valenciana

El Teatre Rialto augmenta un 20% els seus espectadors en el primer trimestre

  • El recinte suma 6.305 assistents a les tres produccions de l'Institut Valencià de Cultura que s'han representat.
  • El Teatre Principal aconsegueix una xifra d'11.818 espectadors en set muntatges programats.
Representació teatral 'Faust'
Representació teatral 'Faust'
IVC
Representació teatral 'Faust'

El Teatre Rialto de València ha augmentat un 20 per cent el nombre d'espectadors en el primer trimestre de la temporada 2018-2019 pel que fa al mateix període de la temporada 2017-2018. En total, han sigut 6.305 persones les que han assistit a les tres produccions de l'Institut Valencià de Cultura (IVC) que s'han pogut veure sobre aquest escenari valencià.

El conseller de Cultura, Vicent Marzà, ha afirmat que "la reconversió del Rialto en centre dedicat a les produccions pròpies valencianes i el programa 'Habitem el Rialto', l'objectiu del qual és generar nous públics tant per al teatre com per a les arts escèniques, han sigut fonamentals en aquest creixement del nombre d'espectadors".

La versió del clàssic de Goethe 'Faust' ha sigut l'espectacle més vist al Rialto, amb més de 3.400 espectadors en un total de 15 funcions. També són destacables les xifres d'assistents de l'obra 'Alexandria', que reflexiona sobre la tecnologia i les xarxes socials, la qual ha omplit sessions i ha tingut "molt bona acollida" entre el públic jove i adolescent, destaca l'IVC.

Pel que fa al Teatre Principal de València, aconsegueix una xifra d'11.818 espectadors en set muntatges programats en el primer trimestre de l'actual temporada. 'Cronología de las bestias', de la companyia catalana Teatre Lliure, protagonitzada per l'actriu Carmen Machi, ha sigut l'obra més vista, amb un total de 3.429 espectadors.

També destaca 'Mundo obrero', de Teatro del Barrio, amb una mitjana de 609 espectadors per sessió, i l'espectacle-homenatge 'Carles Santos, i ara què?', que va vendre tot l'aforament en la seua única representació.

Nou "gran èxit" de 'TIC-TAC'

'Tic-tac', la comèdia musical de l'Institut Valencià de Cultura i la Diputació de València, ha sigut, de nou, "un gran èxit" durant les festes de Nadal d'enguany, subratllen.

Guanyadora del premi al millor espectacle musical en l'última edició dels Premis Max, l'obra ha superat els 3.000 espectadors en les vuit representacions que s'han fet en 2018. L'espectacle continua les funcions al Teatre Principal fins al 20 de gener.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento