Comunitat Valenciana

Quatre ferits en un accident en bolcar el seu cotxe a l'entrada d'Alcanalí

  • Quatre persones han resultat ferides de diversa gravetat en un accident de trànsit ocorregut la passada nit en la CV-720 entre Pedreguer i Alcanalí (Alacant), a un quilòmetre del casc urbà d'aquesta última localitat, segons han informat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant.
Intervenció dels bombers en l'accident
Intervenció dels bombers en l'accident
Consorcio provincial de Bomberso
Intervenció dels bombers en l'accident

Per raons que es desconeixen, el vehicle en el qual viatjaven ha bolcat i els dos ocupants de les places davanteres han quedat atrapats pel que han hagut de ser rescatats pels bombers.

A més, fins al lloc s'han desplaçat una unitat del SAMU i dos unitats de SVB, els serveis mèdics de les quals han assistit a tres dones i un home. El xic de 23 anys pateix traumatisme en una mà, mentre que una xica de 19 anys pateix traumatisme en raquis dorsal, una xica de 18 anys policontusions i una altra jove de 18 anys presenta politraumatismes.

Tots ells van ser traslladats a l'Hospital de Dénia, encara que la jove de 18 anys amb politraumatismes va requerir el seu trasllat a l'Hospital de Manises a València per a ser intervinguda quirúrgicament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento