Comunitat Valenciana

Seguridad Social, Revólver i Paco Roca participen en el V festival solidari Casa Ronald Mcdonald

  • Seguretat Social, Revólver i Paco Roca participaran en La Sala Moon de València divendres que ve 8 de febrer en la cinquena edició d'un festival solidari impulsat per la Fundació Infantil Ronald McDonald, l'objectiu de la qual consisteix a proporcionar un entorn similar a la llar a les famílies dels xiquets hospitalitzats lluny de les seues cases, segons han informat fonts d'aquesta fundació.
V festival solidari
V festival solidari
CASA RONALD MCDONALD
V festival solidari

La iniciativa, la recaptació de la qual es destina íntegrament a la Casa Ronald de València, que en els seus cinc anys de vida ha allotjat més de 1000 famílies, s'ha convertit "durant l'últim lustre en un referent solidari gràcies al suport del Grupo Salamandra i de reconeguts artistes de la ciutat", han destacat.

Un d'ells, el líder de l'emblemàtica formació Seguridad Social José Manuel Casañ, ha col·laborat en totes les edicions anteriors i tornarà a ser una de les principals presències.

Al costat d'ell, també pujarà a l'escenari de la Sala Moon per a repassar els seus grans èxits l'incombustible Carlos Goñi del grup Revólver, tot açò mentre l'il·lustrador Paco Roca realitza dibuixos en directe. El carismàtic dissenyador Diego Ruiz de la Torre, MacDiego, exercirà de mestre de cerimònies.

La compra d'entrades es realitza a través de dos opcions diferents, les dos en la pàgina web Ticketea: una entrada-donatiu de 15 euros per al concert, o una de 40 euros que inclou l'accés a l'esdeveniment i un exemplar del disc-lliure La Encrucijada dedicat pels seus responsables, Paco Roca i José Manuel Casañ.

A més, existeix la possibilitat de realitzar un donatiu en la Fila Cero en aquest número de compte ÉS27 0081 1518 93 0001508057.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento