Comunitat Valenciana

L'equip de 'La casa de papel' revelarà a València tots els detalls de la seua nova sèrie 'El Embarcadero'

  • La trobada es portarà a terme el pròxim 14 de gener al centre cultural La Rambleta.
  • La sèrie va ser rodada a València i té com a escenari principal el parc natural de l'Albufera.
  • Es podrà veure completa i sota demanda a partir del divendres 18 de gener en Movistar+.
Fotograma de 'El moll'
Fotograma de 'El moll'
REMITIDA RAMBLETA
Fotograma de 'El moll'

Els protagonistes i autors de 'El Embarcadero', la nova sèrie de l'equip de 'La casa de papel' per a Movistar+, explicaran en La Rambleta de València "tots" els detalls sobre aquest 'thriller' romàntic rodat en els paratges de l'Albufera.

A la cita acudiran l'actor Álvaro Morte, el 'Professor' de l'atracament en la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre, les actrius Verónica Sánchez i Irene Arcos i els creadors Álex Pina i Esther Martínez.

Rambleta reprèn les seues factories dilluns que ve, 14 de gener, amb l'equip de la nova sèrie de Movistar+ 'El Embarcadero', que va ser rodada a València i té com a escenari principal el parc natural de l'Albufera, detalla l'espai cultural.

La plataforma estrena així una nova sèrie dels responsables de 'La Casa de papel', guanyadora de l'Emmy Internacional a la millor sèrie dramàtica, i Rambleta "estén la catifa roja".

Álvaro Morte, Verónica Sánchez, Irene Arcos, Álex Pina i Esther Martínez Lobato explicaran en el teatre de Rambleta "tots els detalls" d'aquest 'thriller romàntic', una de les ficcions "més esperades", original de Movistar+ en col·laboració amb Atresmedia Studios i Vancouver Media.

La posada de llarg internacional de 'El Embarcadero' va tindre lloc el passat mes d'octubre en el Palais des Festivals de Cannes durant el Mipcom, la fira del mercat televisiu "més important del món, on va rebre un entusiasta acolliment".

Dimarts que ve tindrà lloc l'estrena a Espanya, a València, on va ser rodada. Es podrà veure completa i sota demanda a partir del divendres 18 de gener en Movistar+. El centre cultural conversarà amb els artistes sobre l'ofici, el "moment dolç" que travessa la ficció espanyola, els seus gustos seriòfils i els seus projectes.

Dos dones unides per la mort i l'amor

'El Embarcadero' està composta per un total de 16 episodis dividits en dos temporades que s'han rodat al llarg de 2018, un drama ambientat en l'actualitat, protagonitzat per dos dones, Alejandra (Verónica Sánchez) i Verónica (Irene Arcos), les destinacions de les quals s'entrellacen després de la sobtada mort d'Óscar (Álvaro Morte), l'home amb el qual compartien, per separat, la seua vida.

Alejandra és una arquitecta perfeccionista, metòdica i obsessiva. Tot en la seua vida ha d'estar ordenat i respondre un perquè. En el treball, està en el seu millor moment i en la seua vida personal també. El seu matrimoni amb Óscar li dóna tot quant pot necessitar. En la seua vida perfecta tot encaixa, fins que Óscar apareix mort.

Una tragèdia que unirà la seua destinació al de Verónica, la dona amb la qual Óscar mantenia una relació paral·lela des de feia anys en una tranquil·la zona rural propera a l'Albufera.

Dos dones, Alejandra i Verónica, tan oposades com emocionalment properes; unides per un home la mort del qual ha creuat les seues destinacions portant Alejandra a buscar en Verónica els motius que van fer a Óscar allunyar-se d'ella i enamorar-se d'aquesta dona. Però l'entramat emocional que troba és més complex que una simple aventura.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento