Comunitat Valenciana

Ratxes de vent de fins a 103 km/h i un descens de temperatures de fins a 6º aquest dijous a la Comunitat Valenciana

  • La Comunitat Valenciana ha registrat ratxes de vent en la matinada d'aquest dijous de fins a 103 quilòmetres per hora en localitats com Fredes (Castelló) en una jornada en la qual es registrarà un descens de les temperatures de fins a sis graus en el litoral de la Comunitat Valenciana, segons la predicció de l'Aemet.
Descens de temperatures aquest dijous
Descens de temperatures aquest dijous
AEMET
Descens de temperatures aquest dijous

Així, les ratxes màximes de vent registrades durant la matinada han arribat a Fredes fins a 103 km/h, a Morella als 77, a Utiel als 62, a Vilafranca als 57, a Llíria als 55, a Vinaròs als 51, a Montanejos als 50, a Atzeneta del Maestrat als 50 i a Torreblanca als 49.

Així mateix, aquest dijous es registrarà un descens notable de les temperatures màximes i en moltes localitats del litoral i prelitoral en les quals la màxima va estar ahir pròxima o superior a 20ºC baixarà aquesta jornada als 14ºC.

Així, València i Alacant no superaran els 14º i a Castelló els 13º de màxima mentre quedaran en 3º a València i Alacant i els 4º a Castelló i es produiran gelades en l'interior.

En el terç sud de la Comunitat Valenciana, el cel estarà nuvolós al matí sense descartar alguna precipitació feble, tendint a intervals nuvolosos, i en la resta estarà poc nuvolós o clar amb intervals de núvols baixos matinals en l'interior de la mitat nord.

En el nord de Castelló, el vent bufarà del nord-oest moderat a fort i en la resta, variable fluix amb intervals de nord moderat en el litoral.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento