Comunitat Valenciana

Lladró precisa que no hi haurà acomiadaments sinó 28 prejubilaciones entre les empreses del grup

  • La direcció de Lladró -comprada al gener de 2017 pel fons inversor PHI Industrial- ha precisat aquest dimecres que no té previst acomiadar 19 treballadores sinó que la seua intenció és reprendre el pla de prejubilacions que va iniciar en 2016 i que reiteradament han vingut sol·licitant els membres més sènior de la plantilla de les diferents empreses de la firma.
Fàbrica de Lladró
Fàbrica de Lladró
EUROPA PRESS - Archivo
Fàbrica de Lladró

Així ho ha comunicat als membres dels comités d'empresa de Lladró, Arte y Porcelanas, Daisa i Lladró, als qui ha explicat que "donat l'esforç econòmic que requereix aquest tipus de mesures, només pot oferir aquesta opció a 28 persones de la companyia".

Segons la direcció de l'empresa, "escometre aquesta mesura permetrà, no només concloure merescudament una relació laboral forjada sobre molts anys de dedicació, sinó també rejovenir la plantilla", apunta en un comunicat.

Aquestes eixides no estan lligades a l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) iniciat recentment, encara que l'engegada d'aquest pla de prejubilacions puga requerir d'"ajustos" sobre el mateix. "Detalls que només es podran conéixer en funció de l'evolució del negoci", assenyala el comunicat.

En aquests moments, l'ERTO, que es va iniciar el passat mes d'octubre afecta 270 treballadors de les tres empreses del grup -PORSA, ARTE i DAISA-, i s'aplicarà durant 123 dies, en un període de 18 mesos, fins a març de 2020.

La companyia explica en el seu comunicat que "aquest conjunt d'actuacions persegueixen el progrés necessari que porte al creixement de les vendes" i "s'apliquen després d'un estudi conscienciós en el qual primen les persones i l'equilibri entre la producció i la demanda".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento