Comunitat Valenciana

Fulgencio confirma que podria haver-hi més implicats i més casos d'agressions dels detinguts de Callosa d'en Sarrià

  • VALÈNCIA, 9 (EUROPA PRESS)
Foto d'arxiu del delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio
Foto d'arxiu del delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio
Europa Press - Archivo
Foto d'arxiu del delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha confirmat aquest dimecres que podria haver-hi més implicats i més casos relacionats amb els quatre arrestats per la presumpta agressió sexual a una jove a Callosa d'en Sarrià (Alacant), al mateix temps que ha indicat que la investigació donarà "resultats en molt poc de temps".

Així ho ha manifestat abans de presidir la reunió amb representants dels ajuntaments de València per a informar sobre la distribució dels Fons del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere, preguntat per novetats en la investigació de l'agressió sexual a una xica la Nit de cap d'any a Callosa d'en Sarrià.

Fulgencio, preguntat per si hi ha un cinqué sospitós d'agressió, ha afirmat que, "des del moment de la detenció, la Guàrdia Civil va tindre perfectament clar que els fets anaven més enllà del que hi havia davant", ja que "els indicis assenyalaven que podia haver-hi més fets delictius i que potser podia haver-hi més persones".

La Guàrdia Civil ha informat aquest dimecres que un dels quatre detinguts per la suposada agressió sexual en grup ocorreguda a Callosa d'en Sarrià (Alacant) suma tres denúncies més per fets similars per part d'una menor de 17 anys, d'una exparella de 18 i d'una amiga de 22, i que estan tractant d'identificar un altre jove que, suposadament, hauria participat en aquesta última agressió sexual.

No obstant açò, Fulgencio ha declinat donar més detalls del cas perquè està judicialitzat, encara que ha explicat que sí es "han presentat denúncies que poden o no estar relacionades" amb ell. Ha puntualitzat que ha de comprovar-se "si tenen una relació directa o no", però ha confirmat que "formen part de la investigació". Sobre el nombre de casos, ha assenyalat: "Estem parlant de diversos".

"GENT QUE NO HAURIA D'ESTAR EN ELS NOSTRES CARRERS"

A més, ha posat en valor que els agents de la Guàrdia Civil estan "arribant a tots els nivells d'investigació que són possibles" en una "tasca molt reeixida". "El resultat va a ser la posada a disposició judicial de gent que no hauria d'haver estat en els nostres carrers", ha asseverat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento