Comunitat Valenciana

Detingut per amenaçar la seua parella, les seues dos filles i la seua sogra fent el gest d'agafar un ganivet

  • La Policia Local de València ha detingut un home de 49 anys per presumptament amenaçar la seua parella, a les seues dos filles i a la seua sogra mentre feia el gest d'agafar un ganivet i es trobava en estat d'embriaguesa.
Agents de la Policia Local de València
Agents de la Policia Local de València
POLICÍA LOCAL TWITTER - Archivo
Agents de la Policia Local de València

Els fets es van produir sobre les 23.30 hores d'aquest passat dilluns en una vivenda del districte de Russafa. El 092 va rebre una telefonada que l'home estava amenaçant la seua dona i hi havia menors en el domicili, informa el cos de seguretat en el seu mur de Facebook.

A la seua arribada a l'immoble, la patrulla va escoltar una discussió i crits des de l'interior, després els agents es van entrevistar amb les dos parts.

La dona va indicar que va trobar la seua parella en estat d'embriaguesa quan va arribar a casa després del treball i que aquest va començar a amenaçar-la tant a ella com a les seues filles i a la seua sogra mentre feia el gest d'agafar un ganivet. Un testimoni present en la casa en eixe moment ha ratificat aquesta versió.

Una vegada identificat, l'home ha sigut arrestat com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere. En el dispositiu han participat efectius de la segona unitat de districte de Russafa i de la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento