Comunitat Valenciana

La Vila Joiosa reforçarà la vigilància en els limítrofs de l'hospital després de l'agressió sexual a una treballadora

  • L'Ajuntament de la Vila Joiosa (Alacant) intensificarà la presència policial als voltants i accessos a l'hospital comarcal Marina Baixa després de l'agressió que va patir anit una de les seues treballadores a les mans de dos homes als quals busca la Guàrdia Civil.
Hospital de la Marina Baixa
Hospital de la Marina Baixa
GVA - Archivo
Hospital de la Marina Baixa

Així ho ha traslladat als mitjans de comunicació l'alcalde de la localitat, Andreu Verdú, després de la concentració de repulsa convocada a les portes del centre aquest migdia.

El primer edil ha assegurat que l'Ajuntament posarà "tots els mitjans" al seu abast per a reforçar la seguretat en la zona, però ha recordat que es tracta d'un problema de "violència masclista" i de conscienciació per a "lluitar contra aquest alifac".

En qualsevol cas, ha indicat que "independentment dels recursos que tinguem des de l'Ajuntament" el prioritari és que les forces de seguretat puguen "trobar als responsables perquè no torne a ocórrer perquè encara que posem un focus d'il·luminació en el lloc sempre poden trobar un altre racó i es pot tornar a repetir pel que cal detindre aquestes persones".

Sota aquest prisma, Verdú ha fet una crida a totes les administracions públiques perquè seguisquen "posant mes recursos per a lluitar contra el masclisme".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento