Comunitat Valenciana

Sindicats protestaran davant Igualtat per "falta de personal en serveis d'atenció directa" a Castelló

  • La Junta de Personal dels Serveis Territorials de Castelló -conformada per CGT, CCOO, UGT i Intersindical- ha convocat, al costat del Comité d'empresa de la Conselleria d'Igualtat, una concentració el pròxim 10 de gener davant aquest departament del Consell en protesta per la "falta de personal" en serveis públics d'atenció directa a Castelló.
CONCENTRACIÓ A BORRIANA A l'abril DE 2018
CONCENTRACIÓ A BORRIANA A l'abril DE 2018
JUNTA DE PERSONAL DE SERVICIOS TERRITORIALES DE CA
CONCENTRACIÓ A BORRIANA A l'abril DE 2018

Segons han explicat en un comunicat, la Junta de Personal i el Comité d'empresa de la Conselleria d'Igualtat fa prop d'un any que reivindiquen un augment de personal en serveis d'atenció directa dels centres que depenen de la Conselleria -centres residencials i centres especialitzats d'atenció a persones en estat de necessitat-.

A més, han indicat que des d'aquesta Conselleria es va garantir que aquest augment es faria realitat l'1 de juliol de 2018, "motiu pel qual es van paralitzar les concentracions que s'estaven fent". No obstant açò, han subratllat que, a dia de hui, aquest augment no s'ha produït i les mobilitzacions continuaran "perquè, malgrat que s'ha anunciat que ja s'estaven proveint les places, es continua treballant en mínims i no arriba el personal que fa falta".

"Ens resulta difícil de comprendre a què és deguda aquesta demora i no se'ns donen explicacions raonables i el dia a dia en aquests centres es fa més i més insuportable", han apuntat des de la Junta de Personal i el Comité d'empresa.

Sobre este tema, han explicat que els sectors de la població que són atesos per aquesta conselleria són els més necessitats de la ciutadania en general i la cobertura de les vacants i la creació de nous llocs per a atendre aquests serveis, tant a nivell administratiu com en els centres d'atenció directa, "deuria ser una prioritat per a qualsevol govern".

Així, han convocat tota la població a una concentració el 10 de gener, a les 10.00 hores, en la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre perquè la Conselleria escolte les seues reivindicacions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento