Comunitat Valenciana

Detingut un conductor embriac després de fer marxa enrere en lloc de girar en una rotonda

  • Agents de la Policia Local de València han detingut en la matinada d'aquest dilluns a un conductor de 45 anys per quadruplicar la taxa d'alcoholèmia en l'Avinguda Pío Baroja. L'home circulava per l'interior de la rotonda i en lloc d'efectuar tot el gir per a prendre l'eixida va realitzar una maniobra de marxa arrere, amb el consegüent risc per a la resta de vehicles.

Segons ha informat aquest cos de seguretat en un comunicat, els agents van demanar al conductor que detinguera el cotxe però en fer cas omís, van haver d'interposar el vehicle policial en la seua trajectòria.

Van apreciar que el conductor presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de l'alcohol. Li van efectuar la prova d'alcoholèmia però el conductor la va realitzar de forma errònia repetides vegades de manera deliberada.

Se li va informar que no realitzar la prova de forma correcta constitueix un delicte i, una vegada feta, van comprovar que l'home llançava una taxa quasi quatre vegades superior a la permesa, per la qual cosa va ser detingut i posat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento