Comunitat Valenciana

Detingut un jove per amenaçar a un altre amb una navalla per a robar-li la cartera

  • Agents de la setena unitat de Districte Marítim i la cinquena unitat de Districte Trànsits de la Policia Local de València han detingut un jove de 21 anys per intentar presumptament robar amb violència a un altre, al qui va amenaçar amb una navalla, en el Passeig de Russafa de València.
Policia Local de València
Policia Local de València
ARCHIVO
Policia Local de València

Els fets van ocórrer al voltant de les 03.00 hores d'aquest diumenge quan els agents van ser requerits per la Sala del 092 després de produir-se un intent de robatori amb violència amb arma blanca, segons ha indicat el cos de seguretat en un comunicat.

Els agents, amb la descripció del sospitós donada per la Sala, van realitzar una batuda i van localitzar un individu en el Passatge Doctor Serra que coincidia amb les dades proporcionades i la víctima va afirmar que era la mateixa persona que havia intentat robar-li la cartera i amenaçat amb una navalla.

La policia va realitzar un escorcoll preventiu de seguretat al sospitós sense localitzar l'arma entre les seues pertinences. El jove va ser detingut i posat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento