Comunitat Valenciana

Detinguda una dona en un bar de Patraix que havia deixat els seus fills a soles a casa durant sis hores

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a València una dona de 40 anys després d'anar-se'n a un bar i suposadament deixar els seus fills menors d'edat a soles en el domicili durant al voltant de sis hores. La mare va ser trobada en un establiment on presumptament estava causant molèsties i no li volien servir més beguda.
Control, policia, agents, policies
Control, policia, agents, policies
POLICÍA NACIONAL JEFATURA COMUNITAT VALENCIANA
Control, policia, agents, policies

Els fets van ocórrer sobre les onze i mitja de la nit del passat divendres, quan la Sala 091 va alertar efectius que realitzaven tasques de prevenció perquè es dirigiren a un bar del districte de Patraix, on una dona estava causant molèsties, segons han informat les forces de seguretat en un comunicat.

Els policies es van dirigir al lloc i van esbrinar que la dona havia demanat una cervesa, i la propietària del bar li havia instat a marxar-se. Un testimoni li va explicar a un dels agents que els fills menors d'aquesta podien estar a soles en la vivenda.

Els policies van acudir immediatament amb la mare al domicili, on van trobar els seus fills de sis i 12 anys sols. La vivenda es trobava desordenada i amb una "falta important" de neteja. A més, algunes de les estades tenien restes d'excrements d'animals.

Després de comprovar que els menors es trobaven bé, els agents van esbrinar que la dona hauria abandonat el domicili familiar sobre les quatre i mitja de la vesprada.

Finalment, van arrestar la dona com a presumpta autora d'un delicte d'abandó de família. La detinguda, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial. Els xiquets s'han traslladat a un centre de menors per a la seua protecció.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento