Comunitat Valenciana

Richie Hawtin i Paco Osuna se sumen al cartell del Medusa Festival 2019

  • L'esdeveniment se celebrarà en la platja de Cullera (València) del 7 al 12 d'agost.
Paco osuna en el Medusa Festival
Paco osuna en el Medusa Festival
TWITTER MEDUSA FESTIVAL
Paco osuna en el Medusa Festival

La sisena edició del Medusa Festival, que se celebrarà en la platja de Cullera (València) del 7 al 12 d'agost, seguirà ballant els ritmes techno d'alt nivell, amb la incorporació al cartell de Richie Hawtin i l'"estrela" espanyola Paco Osuna, aquest últim amb el seu propi escenari, segons ha informat l'organització en un comunicat.

Els organitzadors del certamen ha anunciat mitjançant les seues xarxes socials la nova 'Phase 2' d'artistes confirmats, amb el britànic Richie Hawtin i l'espanyol Paco Osuna, que presentarà per primera vegada en un festival el seu propi escenari 'Paco Osuna & Friends pres. Mindshake', un espectacle en el qual l'artista actuarà amb convidats de "gran transcendència".

Medusa ha expressat la seua "forta aposta" pels ritmes Techno que tots els anys ressonen en la platja de Cullera en el seu escenari denominat 'Resonance'.

Al costat d'aquests últims cap de cartell, Medusa Festival ha anunciat ja una varietat d'artistes que passaran pels seus cinc escenaris de l'edició de 2019: Quintino, Lny Tnz, Mike Cervello, Zetazen, Anime, Mad Dog o Wiiwek.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento