Una app permetrà a accedir "a l'instant" a l'oferta cultural de la Comunitat
Una app permetrà a accedir "a l'instant" a l'oferta cultural de la Comunitat DIPUTACIÓN DE VALENCIA - Archivo

Una aplicació per a telèfons mòbils i altres dispositius posarà a l'abast dels usuaris l'oferta cultural de tot el territori valencià programada per la Generalitat i, de forma progressiva, anirà incorporant també les activitats de la resta d'administracions públiques, així com d'espais de titularitat privada.

L'app 'Agenda Cultural Valenciana', una iniciativa que es pretén activar a principis de l'any entrant, té com a objectiu que "el conjunt de la ciutadania puga accedir a través de forma directa a la informació dels espectacles, concerts, exposicions, fires, festivals o produccions de forma geolocalitzada", han avançat a Europa Press des de la Conselleria de Cultura.

A més de comprar entrades i consultar horaris i programacions, la funció 'Ací i ara' de l'aplicació permetrà conéixer "a l'instant" el que està programat en el punt on es troba l'usuari perquè "no se li escape res". "És la nostra dita 'pensat i fet' convertida en app", resumeixen els impulsors de la iniciativa.

Calendari mensual

No obstant això, afigen, per als "més previsors", s'ha inclòs una altra funció denominada 'Quan' per mitjà de la qual es pot consultar l'actualitat cultural en un calendari mensual.

L'aplicació, que estarà disponible a l'Apple Store i en Google Play possibilitarà un accés "ràpid i simple a la informació sense necessitat d'autenticació".

"Una Agenda Cultural que serà versàtil quant a la seua aplicació pràctica, ja que millorarà la connectivitat de la ciutadania amb els esdeveniments culturals del seu entorn", conclouen.

Consulta aquí más noticias de València.