Una dona amb cremades greus i 19 ferits per inhalació de fum, en l'incendi de la residència a Alzira
Una dona amb cremades greus i 19 ferits per inhalació de fum, en l'incendi de la residència a Alzira CONSORCIO BOMBEROS VALENCIA

El succés s'ha produït sobre les 3.14 hores d'aquest dimecres en incendiar-se el matalaf d'una habitació de la segona planta del centre que compta amb un total de quatre altures i està situat en l'Avinguda de la Mediterrània del municipi valencià.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat diverses dotacions de bombers que han extingit les flames, han ventilat l'edifici i han evacuat part dels residents, mentre que a la resta d'ancians se'ls ha confinat en les instal·lacions.

A més, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha mobilitzat quatre ambulàncies de transport no assistencial, dos SAMU i un Suport Vital Bàsic (SVB) que han atès els ferits: una dona que ha patit greus cremades i 15 ancians i quatre policies nacionals ferits per inhalació de fum, per la qual cosa han sigut traslladats als hospitals de la Ribera, Xàtiva i Gandia.

Així mateix, han intervingut efectius de la Policia Local d'Alzira, de la Generalitat i de la Policia Nacional, segons Emergències.

Consulta aquí más noticias de València.