Comunitat Valenciana

El Comité d'empresa de Les Arts denúncia la "incompetent gestió" i la falta d'un "projecte clar"

  • El Comité d'empresa del Palau de Les Arts ha expressat la "indignació" entre els representants dels treballadors per la falta de "direcció", "rumb" i un "projecte clar" en el coliseu valencià, després de conéixer-se aquest divendres la decisió de la directora general, Inmaculada Pla, de deixar el càrrec per "causes personals sobrevingudes" i l'anunci que l'enginyer José Monforte la substituirà a partir de la setmana vinent.
Palau de les Arts
Palau de les Arts
GVA - Archivo
Palau de les Arts

Des del Comité d'empresa del Palau de Les Arts han denunciat en un comunicat la "incompetent gestió" que s'està duent a terme en el coliseu ja que des que es va designar el nou Patronat, al maig d'enguany, "dos directors generals han dimitit". L'última, Pla "ha durat només tres setmanes".

"Increïblement! Uns minuts després d'aquesta dimissió s'ha publicat el nom del nou director general", afigen els representants dels treballadors, que atribueixen la situació a la "desastrosa actuació" i la "ignorància dels qui estan reestructurant la cúpula del Palau de Les Arts".

Al seu juí, "tant la Conselleria com el Patronat estan anant a cegues, sense un projecte clar i definit. Improvisant contractacions d'alts càrrecs (adjunts a la direcció) o l'assistent que el director artístic (nomenat al juliol i encara a Ámsterdam) exigeix per a la seua incorporació". "Una vegada més les promeses no s'han complit, la cultura segueix polititzada", han lamentat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento