Comunitat Valenciana

Cremen quatre cotxes i dos motos en l'incendi d'un garatge de Mislata

  • Un total de quatre cotxes i dos motocicletes han cremat en la matinada d'aquest divendres en un garatge subterrani d'un edifici de Mislata (València), segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers.
Bombers del Consorci actuant en una imatge d'arxiu
Bombers del Consorci actuant en una imatge d'arxiu
CONSORCIO PROVINCIAL DE BOMBEROS DE VALENCIA
Bombers del Consorci actuant en una imatge d'arxiu

El Consorci va rebre sobre les 2.55 hores l'avís de l'incendi, en el garatge subterrani d'una finca de nou altures a Mislata. Com a conseqüència del foc, tots els veïns de l'edifici van haver de ser desallotjats, encara que no es va registrar cap ferit.

A més dels quatre cotxes i dos motos, les flames van afectar altres vehicles i la xarxa de subministraments bàsics, com l'electricitat i l'aigua, segons les mateixes fonts.

Tot l'edifici va resultar també afectat pel fum. En l'extinció del foc van participar 12 bombers dels parcs de Torrent, Paterna i l'oficial de guàrdia del Consorci, així com efectius del cos de bombers municipal de València.

Els efectius han tornat al garatge cap a les 8.00 hores per a continuar amb l'extracció del fum, "per necessitats per a la investigació policial", segons les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento