Comunitat Valenciana

Detinguts dos hòmens per agredir-se mútuament enfront de l'alberg municipal de Castelló

  • Agents de la Policia Local de Castelló han detingut dos homes de 52 i 40 anys d'edat respectivament per un presumpte delicte de lesions en ferir-se mútuament durant una baralla enfront de l'alberg municipal situat en l'avinguda Benicàssim, segons ha informat.
La Policia Local de Castelló deté dos hòmens per agressions
La Policia Local de Castelló deté dos hòmens per agressions
POLICÍA LOCAL CASTELLÓN
La Policia Local de Castelló deté dos hòmens per agressions

Els fets es van produir sobre la mitjanit quan el responsable del centre d'acolliment de transeünts va cridar el Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 per a alertar d'una baralla entre dos homes enfront de l'alberg.

Segons el testimoni, tots dos s'estaven agredint violentament i un d'ells havia utilitzat una rajola durant la disputa. Fins al lloc es van desplaçar dos patrulles de la Unitat de Comeses Especials, els agents de les quals, en arribar al centre d'acolliment, van localitzar enfront de la porta de les instal·lacions municipals un dels implicats en la baralla, un home de 52 anys que presentava una ferida sagnant en la part posterior del cap.

Els agents van sol·licitar en eixe moment una ambulància perquè atengueren el ferit i al mateix temps li van preguntar on es trobava l'altre implicat en la baralla.

Aquest va informar als agents que l'altre home, després de l'agressió, s'havia marxat del lloc en direcció cap a un pàrquing d'un supermercat situat en els voltants.

La patrulla es va dirigir cap a eixe lloc i en pocs minuts va localitzar dins d'una zona d'estacionaments un home que coincidia amb la descripció facilitada tant pel testimoni de la baralla com per l'altra part implicada. L'home, de 40 anys, presentava nombroses ferides en la cara i en el nas i es queixava d'un colp en un dels dits de la seua mà esquerra.

Per aquestes lesions, els agents també van sol·licitar la presència d'una altra ambulància i després d'una primera atenció mèdica en el lloc de l'agressió, tots dos implicats en la disputa van ser traslladats fins a l'Hospital General.

Al primer d'ells li van haver de posar set punts de sutura en la ferida que presentava en el cap i a l'altre implicat en la baralla els facultatius li van diagnosticar una fractura del barandat nasal. Els dos homes van ser detinguts per un presumpte delicte de lesions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento