Comunitat Valenciana

Imposen nou mesos de llibertat vigilada a dos menors per amenaçar un vigilant i apedregar cotxes a Alacant

  • ALACANT, 21 (EUROPA PRESS)
Audiència Provincial d'Alacant
Audiència Provincial d'Alacant
EUROPA PRESS - Archivo
Audiència Provincial d'Alacant

La Secció Segona de l'Audiència Provincial d'Alacant ha imposat nou mesos de llibertat vigilada a dos menors que van amenaçar el vigilant de seguretat d'una botiga de roba i, posteriorment, van llançar pedres sobre diversos vehicles. La sala confirma així la pena imposada pel Jutjat de Menors número 1 d'Alacant, que els va declarar autors d'un delicte lleu d'amenaces i un delicte de danys.

La sentència ara ratificada condemnava també els pares dels xiquets a indemnitzar amb més de 550 euros als propietaris dels dos vehicles que van patir desperfectes, un cotxe i una moto, pel llançament de pedres, detalla el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) a través d'un comunicat.

Els fets van succeir al maig de 2017 en una botiga de roba d'Alacant, quan el vigilant de seguretat va convidar els menors a abandonar l'establiment després d'observar el seu mal comportament. Els condemnats el van insultar i el van amenaçar amb manar a un familiar perquè el matara.

Posteriorment, es van pujar a la teulada d'un supermercat contigu a la botiga i, des d'allí, van llançar pedres a la via pública i als vehicles estacionats. Les pedres van trencar la lluna posterior d'un cotxe aparcat, la reparació del qual va costar 460 euros, i també van causar desperfectes en la cúpula d'una motocicleta, amb danys valorats en més de 127 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento