Comunitat Valenciana

Detingut un home per exhibir-se davant menors a l'eixida d'un IES a Benicarló

  • La Guàrdia Civil ha detingut un home per suposadament exhibir-se davant menors, l'atenció dels quals captava a l'eixida d'un institut de Benicarló (Castelló) amb el pretext de demanar informació sobre com arribar a Vinaròs, moment que aprofitava per a mostrar els seus genitals i masturbar-se, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.
Guàrdia Civil
Guàrdia Civil
GUARDIA CIVIL
Guàrdia Civil

L'actuació es va iniciar aquest mes quan la Guàrdia Civil va tindre coneixement, a través de la direcció d'un institut situat en el terme municipal de Benicarló, que una persona estava realitzant actes d'exhibicionisme davant menors. Aquests fets van causar "gran alarma social" en la localitat.

Els guàrdies civils van iniciar una investigació i van comprovar que l'autor emprava el mateix 'modus operandi' en tots els fets, ja que actuava en un vehicle i, en l'horari d'eixida dels alumnes, captava l'atenció de les víctimes amb el pretext de demanar informació sobre com arribar a la localitat de Vinaròs.

Mentre les menors realitzaven les indicacions de les vies que havia de prendre, l'home suposadament aprofitava per a masturbar-se en presència de les xiquetes, mostrant els seus genitals.

Després de diverses línies d'investigació, els agents van aconseguir procedir a la identificació, localització i detenció d'un home de 40 anys com a suposat autor de huit delictes d'exhibició davant menors. Les diligències, junt al detingut, van ser entregades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Vinaròs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento