Comunitat Valenciana

Un jutjat investiga l'alcalde de Crevillent per suposades irregularitats en contractes d'Esports

  • El jutjat d'Instrucció número 4 d'Elx (Alacant) ha citat a declarar com a investigades deu persones, entre elles, l'alcalde de Crevillent i vicepresident de la Diputació d'Alacant, el 'popular' César Augusto Asencio, en la causa oberta per suposades irregularitats comeses entre 2013 i 2016 pels òrgans decisoris en el procediment per a l'externalització dels servicis de conserges i personal auxiliar de les instal·lacions esportives.
César Augusto Asencio en imatge d'arxiu
César Augusto Asencio en imatge d'arxiu
DIPUTACIÓN DE ALICANTE - Archivo
César Augusto Asencio en imatge d'arxiu

La causa s'ha obert per delictes de presumpta prevaricació administrativa, frau, malversació de cabals públics, tràfic d'influències i negociació prohibida a funcionaris públics. Fiscalia Anticorrupció va demanar al jutjat la investigació d'Asencio, arran d'una denúncia del grup municipal de Compromís.

A més d'Asencio, el jutjat cita a declarar com a investigats el coordinador d'Esports de l'Ajuntament fins el 2016, al seu fill, la regidora de Contractació entre 2011 i 2015, el regidor d'Esports en eixos mateixos anys i el regidor d'Esports en aquesta legislatura, així com a quatre tècniques municipals.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento