Comunitat Valenciana

El Parc Central de València s'obri a la ciutadania dilluns que ve

  • La primera fase del Parc Central de València, la que limita amb els barris de Russafa i Malilla, obrirà al públic dilluns que ve, 17 de desembre, a les nou del matí, segons ha anunciat l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, que ha considerat que aquesta és "una notícia important" i ha avançat que eixe mateix dia a la vesprada visitarà el recinte al costat del ministre de Foment, José Luis Ábalos, i representants de la Generalitat.
Parc Central de València
Parc Central de València
TWIITER JOAN RIBÓ
Parc Central de València

Ribó, que s'ha pronunciat d'aquesta manera en declaracions als mitjans, ha destacat que aquesta zona verda, que aspira a convertir-se quan estiga completa en el gran pulmó de la ciutat, porta "molts anys reivindicant-se".

Així mateix, ha destacat que es tracta d'un parc "molt important" i

ha precisat que la part que podran gaudir els valencians i visitants a partir de dilluns comprén una superfície de "110.826 m2, més d'11 hectàrees".

El primer edil ha reconegut que "ha costat molt acabar aquesta obra",

en al·lusió als retards que ha patit l'obertura, anunciada inicialment per a després de l'estiu, i ha asseverat que comptar amb aquest espai suposa "el primer pas" cap a la consecució de la resta del projecte, que contempla l'"imprescindible" soterrament de les vies dels trens de rodalies i llarg recorregut a l'entrada i eixida de València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento