Comunitat Valenciana

Investigat el conductor d'una motocicleta per una carrera il·legal en el Port de la Carrasqueta

  • La Guàrdia Civil d'Alacant investiga un home de 31 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat vial, per conducció temerària, en circular amb la seua mototocicleta a "gran velocitat" per un tram de revoltes perilloses, en la zona coneguda com a Port de la Carrasqueta, a Xixona, suposadament en el marc d'una carrera il·legal.
Motorista en la Carrasqueta
Motorista en la Carrasqueta
GC
Motorista en la Carrasqueta

L'actuació de la Guàrdia Civil es va iniciar després de la publicació d'un vídeo en les xarxes socials, en el qual es veia el conductor d'una motocicleta de gran cilindrada fer les revoltes a una velocitat "bastant inadequada" per a la via, i envair el carril contrari, en la carretera de muntanya del Port de la Carrasqueta, amb el que posava en perill tant la seua vida com la de la resta de persones que transitaven per eixe tram, segons ha informat l'institut armat.

Després d'una profunda anàlisi del vídeo, els agents de la Guàrdia Civil de Trànsit, han pogut arribar a localitzar el propietari i conductor de la motocicleta, de nacionalitat espanyola, a qui investiguen per un presumpte delicte contra la seguretat vial.

Aquest delicte està castigat amb penes de presó de sis mesos a dos anys, i la privació del dret a conduir vehicles a motor i ciclomotors, per temps superior a un i fins a sis anys.

La Guàrdia Civil d'Alacant, a més d'establir controls per a detectar qualsevol conducta arriscada o perillosa en eixos punts, fa una crida als ciutadans perquè, en el cas de trobar-se amb situacions o comportaments irregulars en la carretera, avisen el telèfon 062, i puguen així garantir la seguretat de la circulació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento