Comunitat Valenciana

'El País que Podem', una candidatura "valenciana i plural" per a obrir un debat sobre territorialitzar Podem

  • 'El País que Podem' disputarà les primàries de la formació morada al Congrés i al Senat per a obrir un debat sobre la necessitat de territorialitzar Podem. Aquesta candidatura "valenciana i plural" busca construir "una ferramenta de canvi federal respectuosa amb els territoris".
Imatge d'arxiu d'Àngela Ballester
Imatge d'arxiu d'Àngela Ballester
EP/ARCHIVO
Imatge d'arxiu d'Àngela Ballester

Fins al 21 de desembre, Podem celebra les seues primàries per a escollir les candidatures per a les eleccions generals a les dos cambres. Diversos sectors de l'organització a la Comunitat Valenciana aspiren a "aprofitar el procés per a obrir un debat sobre la necessitat d'anar construint una ferramenta de canvi que es parega ja a eixe país cap al qual volem avançar: plural, federal i respectuós amb els territoris", subratlla 'El País que Podem' en un comunicat.

Aquesta candidatura està encapçalada en la seua llista al Congrés per la diputada Àngela Ballester, seguida de Carla Monleón i Mario Jordá. A Alacant, el cap de llista serà Noelia Olivares, i a Castelló Carlos Navarro.

Per al Senat, els caps de cartell de la candidatura seran Carla Monleón per València, Roberto Pilosio per Alacant i Emília Sánchez per Castelló.

'El País que Podem', que ja ha superat el requisit dels deu avals d'òrgans col·legiats per a concórrer en el procés, es presentarà a la votació pels inscrits de la formació morada entre aquest dissabte, 15 de desembre, i el dijous 20 de desembre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento